ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЯ ПАСКОВА!

                       Уважаема г-жа Паскова!   Дорогая Мария Даниловна!

        Българската Община в Република Молдова има чест от все сърдце да поздрави една от най – красивите бесарабски българки с Рожден ден.  За българската общност в Молдова Вие олицетворявате не само традиционен от десетилетия и векове патриархален високонравствен образ  на българска жена, либеща майка и най-щастлива  баба, но и образ, концентриращ качества на съвременен обществен деятел, защитник на правата и интересите на нашите сънародници, успешен бизнесмен и щедър спонсор и дарител.

     Само за последните години, като председател на Българската община в град Твърдица, Вие променихте представата и усилихте вярата на твърдичаните, че успехът и възможностите идват тогава, когато хората имат доверие към своите лидери и се полагат на собствените си усилия , отстояват своите интереси, правата  и достоинството. Благодарение на Вашата неуморна дейност, енергия и организаторски талант Вие съумяхте да реанимирате и утвърдите представата за град Твърдица като неизсъхващ язовир на българщината , а твърдичани като едни от най-верни на българщината родолюбци.

     Като съветник на Градския съвет Вие по въпросите за завръщането на собственността на градът, за допълнителни работни места, за подобряването в социална и културна сфера решително и безкомпромисно ставате  на страната на всичките жители на Твърдица.

     На много български празнични градски, районни и републикански  мероприятия оглавяваното от Вас предприятие «Карне суд» и неизменен спонсор. Още по-вече, разгърнати по цялата страна за пенсионери и ветерани специализирани търговски точки с намалени цени на продукцията на «Карне суд» са сериозна хуманитарна подкрепа за старите хора.

     Управителният Съвет на Българската община в Република Молдова  пожелава  на Вас и Вашето очарователно семейство здраве,щастие, успехи и изобилие във всичко. Многая Лета!

Важная информация

П В С Ч П С В
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31